MEMPERBAHARUI LESEN NIAGA SSM

(35 customer reviews)

Category: Tags: ,

35 reviews for MEMPERBAHARUI LESEN NIAGA SSM

  1. FAIZAH BT KADRI

    Bagus renew ssm guna online ni, x perlu nak beratur panjang lg kt pejabat ssm, jimat masa dan tenaga.. Sy syorkan sape2 nk renew ssm blh guna sistem online ni je.. Sangat mudah inshaallah.. ????

    • admin (store manager)

      Terima kasih puan. Kami sangat gembira membaca komen puan. Terima kasih support Kami.

  2. Zulfamotor

    Terbaik. Ni lah servis yang saya Cari. Tak payah g kaunter.

    • admin (store manager)

      Terima kasih atas sokongan tuan. Kami sangat menghargainya.

  3. Shahril

    Memudahkan urusan..????

    • admin (store manager)

      Terima kasih tuan. Kami sangat menghargainya

  4. Mazrin Rohizaq Che Rose

    Servis yabg baik… sekarang semua di jari… lebih mudah cepat dan pantas.. jimatkan masa.. terbaik

    • admin (store manager)

      Terima kasih tuan. Semoga Allah memberkati tuan.

  5. Wafazlistore

    Laa… kalau tahu lebih awal mesti tak lama menanti tempoh menunggu. Kerja boleh cepat, buatpe nak berlengah. Berbaloi ikuti kaedah ni. Terima kasih tuan, perkenalkan saya dengan kaedah ringkas, jimat masa dan efektif. Akan disebarluas buat rakan taulan lain. Moga tuan success

    • admin (store manager)

      Terima kasih tuan.. Kami sangat menghargai komen tuan.

  6. Farahiyah

    Bagus untuk yang sibuk dan tak boleh nak ke pejabat uruskan sendiri.

    • admin (store manager)

      Terima kasih puan Farahiyah. Kami sgt menghargai komen puan.

  7. Zulfikar

    Zaman covid19 ni, sangat digalakkan renew online kat sini. Terbaik ebiz-online

    • admin (store manager)

      Terima kasih tuan zulfikar. Kami sangat menghargai komen tuan

  8. Maswati Mohamed

    Jimat masa dan tenaga. Terima kasih.

    • admin (store manager)

      Terima kasih puan. Kami sangat menghargai komen puan.

  9. Firdauz

    Terbaik. Ni lah servis yang saya Cari.

    • admin (store manager)

      Terima kasih puan. Semoga mudah urusan tuan.

  10. Hanes bt Mohd Nasir

    Idea yg sangat bagus . Memudahkan. Boleh diteruskan dan di perkenalkan kpd perkhidmatan lain juga.

    • admin (store manager)

      Terima kasih puan. Kami sgt menghargainya

  11. abu muhib

    servis terbaik ???????????? tip top, cepat dan mudah

    • admin (store manager)

      Terima kasih tuan, Komen tuan sy sangat hargai.

  12. YAHAYA BIN A.GHANI (verified owner)

    Satu usaha murni dan bantuan terbaik dari pihak tuan dalam saya menguruskan hal2 berkaitan SSM. Servis pantas dan memuaskan hati saya. Terima kasih

    • admin (store manager)

      Terima kasih atas komen tuan, kami juga gembira dapat membantu tuan.

  13. Isma Rohaizad Bin Ismail (verified owner)

    Cepat,mudah dan Berbaloi!!
    Sangat disyorkan.jimat masa

  14. NORHAFIUDDIN MOHAMAD (verified owner)

    Sekarang musim covid, jadi lebih mudah dengan perkhidmatan renew ssm online. Mudah, cepat dan mesra pelanggan. Senang berurusan dalam e-biz online.

    • admin (store manager)

      Terima kasih tuan, kami sangat menghargai komen tuan.

  15. Fathin Nabilah (verified owner)

    Easy peasy renew SSM online jeee. Takyah nak tunggu lama2 kat kaunter. Klik klik, bayar, siap. Dapat sijil pun cepat, tak sampai sejam lepas buat payment. Terima kasih memudahkan urusan kami.

    • admin (store manager)

      terima kasih kerana menggunakan perkhidmatan kami. Komen anda kami sangat hargai

  16. Fathin Nabilah (verified owner)

    Senang dan cepat. Terbaik!

    • admin (store manager)

      terima kasih cik atas komen anda..semoga cik Fatin dipermudahkan urusan oleh Allah

  17. AISYAH ISNANI BT AFRIZAL AGUS (verified owner)

    Services yang laju,sekejap saja da siap.. buat tengah malam,esok pagi da dapat sijil SSM .. tak perlu buang masa lama2 nak pegi ke kaunter semua.. senang bila boleh buat on9 nie ????????????????

    • admin (store manager)

      Terima kasih puan atas Komen puan. Kami sgt menghargainya. Menang tugas Kami untuk memberikan perkhidmatan terbaik kepada puan Dan semua pelanggan Kami. 🙂

  18. Hezry Omar (verified owner)

    Memang berbaloi terbaik tak sangka boleh buat online gini tekan2 talifon tggu 10 minit siap renew ssm 10bintang kasi

  19. D

    Sijil bile dapat selepas proceed?

    • admin (store manager)

      lepas cik buat bayaran, kita akan proses seawal 10 minit. dan ia bergantung pada queue job yang ada.terima kasih

  20. Anonymous (verified owner)

    Tak perlu ke kaunter dan sangat pantas

  21. Anonymous (verified owner)

  22. NORIDAH SADIKIS (verified owner)

    Perkhidmatan yang sangat cepat dan cekap

    • admin (store manager)

      terima kasih puan atas komen puan. Kami sangat menghargainya. semoga perniagaan puan bertamah maju dan berkat, Amiin

  23. Anonymous (verified owner)

    pantas, efficient.. 👍🏾

  24. Harizan Ajis

    Alhamdulilah urusan yang perlu pergi ssm dah setel by online.. jimat masa jimat tenaga jimat duit juga.. terima kasih atas perkhidmatan nya.. cepat laju …ssm mati kompom renew sini lagi.

    • admin (store manager)

      terima kasih tuan. semoga Allah murahkan rezeki tuan.

  25. SITI NAJAA MOHD GHAZALI (verified owner)

    Sangat berpuas hati.. cepat & mudah berurusan.. In shaa Allah selepas inibkami akan menggunakan perkhidmatan anda lagi..

    • admin (store manager)

      terima kasih puan

  26. Nizam

    Very good..Thank you

  27. Sufian Jaffar

    Good..

    • admin (store manager)

      terima kasih tuan.

  28. Deeps

    Super efficient services..Able to renew my ssm in less than an hour..Thank you🤚🏻

    • admin (store manager)

      thank you madam.

  29. ZURAIDAH (verified owner)

  30. Rohizam ishak (verified owner)

    Cepat & mudah..trima kasih

  31. NURUL AMILINA BT AMIL KADRA (verified owner)

    Terima kasih.. Senang kerja saya 😉 tak payah Nak beratur.. Senang citer semua dhujung jari 💖

  32. Lee Li ying (verified owner)

    Service mmg laju dan terbaik,dlm 10 minit selepas bank in dah dapat email ssm yg dah renew,terus kan usaha ssm anda terbaik

  33. ISKANDAR ISMAIL (verified owner)

    perkhimatan yang cepat dan bagus

  34. CHIN SWEE NEE (verified owner)

    Good service

  35. Samsul Arifen Masnawi (verified owner)

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *